Produk-produk Eksklusif

ample-lash-essence-1

Ample Lash Essence

Memberikan nutrisi yang secukupnya untuk bulu mata yang tidak sihat disebabkan penggunaan kerap maskara dan pelentik bulu mata panas. Bahan COPPER-TRIPEPTIDE membantu bulu mata tumbuh dengan sihat.

long-lasting-coating-1

Long Lasting Coating

Proses ini membantu memanjangkan bulu mata dengan lapisan maskara sempurna. Lapisan filem lutsinar dan nipis membolehkan solekan tahan lebih lama. Acuan filem khas melentikkan bulu mata anda dalam masa singkat.

1

Eyelash Foam Cleanser

Formula khas dengan bahan aktif berkesan untuk menghapuskan solek dan kotoran dari bulu mata semula jadi dan / atau dilanjutkan tanpa sebarang kerosakan. Penggunaan biasa pembersih buih boleh meningkatkan kesihatan bulu mata semulajadi oleh folikel bulu pembersihan yang mendalam. PARABEN percuma dan tiada kerengsaan.

glamourous mascara

Glamourous Mascara

Meningkatkan volume bulu mata dua kali ganda tanpa kesan comot. Pro-Vitamin B5 berfungsi melembap dan melindungi bulu mata anda.

magic-black-coating-mascara

Magic Black Coating

Memanjangkan tempoh penyambungan bulu mata. Berfungsi sebagai pelindung bulu mata dari habuk, kotoran dan kerosakan. Memberikan kesan bulu mata yang hitam berkilat.

lip and eye removal

Lip & Eye Makeup Remover

Jenis air ajaib membuat remover perlahan-lahan menghisap semua jenis make up tanpa sebarang kerengsaan.

make-up-remover-pad

Makeup Remover Pads

Langkah mudah membersihkan solekan yang direka khas untuk menanggalkan solekan atau produk kosmetik pada bulu mata anda. Sesuai untuk semua jenis kulit dan bebas alkohol.

cell-illuminate-eye-cream

Cell-Illuminate Eye Cream

Krim mata ini membantu menyerlahkan seri mata anda, menjadikan ia kelihatan segar serta meningkatkan keanjalan kulit di sekitar mata anda. Kaya dengan Vitamin A, C dan E, krim ini juga mencerahkan kulit sekitar mata anda.

rich gold essence

Rich Gold Essence

Membantu memperbaiki bulu mata tidak sihat yang disebabkan faktor persekitaran dan kerap melakukan penyambungan bulu mata.

pen-type-eyeliner

Pen Type Eyeliner

Memastikan eyeliner yang dipakai sentiasa kemas dan tidak comot. Menawarkan pilihan tona hitam pekat yang menyerlahkan penampilan. Juga digunakan sebagai Black Eyelash Coating yang mengandungi bahan Polymer.

vivid-eyeliner-1

Vivid Eyeliner

Membuatkan garisan eye line tampak jelas dan menghasilkan lapisan filem nipis di sekitar mata. Mempunyai tekstur selembut sutera. Boleh juga digunakan sebagai tattoo tidak kekal kerana mudah untuk melukis menggunakan hujung yang tajam.